Sommerens skønheds favoritter

Her er mine sommer skønhedsfavoritter.

Det er produkter jeg bruger hver dag og vil anbefale til andre. Måske det kan give lidt inspiration eller andet.

Nr. 1 Er en fødselsdagsgave fra min storesøster, Moroccan oil shampoo, som virkelig er godt – den går ind og giver volume og struktur til ens hår. Den har en frisk duft og er rigtig god til langt hår med usunde spidser. Jeg har brugt den i noget tid nu og mit hår er blevet stærkere og nær så spaltet.

Nr. 2 Er en Derma øjen make-up fjerner. Det er den bedste make-up fjerner jeg nogensinde har prøvet. Der skal bare lidt på en vatrondel og så nogle enkele bevægelser, så er det hele væk. I Dermas produkter er der ingen parfume, ingen parabener og ingen farvestoffer. Det er miljømærket og astma-allergimærket, perfekt til dem der er lidt følsomme, som mig. Jeg har flere gange fået små knopper rundt om øjnene af diverse dyre make-up fjernere – ikke særlig charmerende.

Nr. 3 Er endnu et Derma produkt. Det er en dagcreme, som jeg bruger om morgenen efter jeg har vasket mit ansigt i vand. Den er dejlig let i det og den er også god til hvis man har fået lidt sol i hovedet til at køle lidt ned. Hvis jeg skal noget lidt finere og gerne vil se lidt bedre ud bruger jeg dagcreme og så tilføjer jeg lidt concealer i. Så får man lidt glød og farve og en dejlig fugtig hud.

Nr. 4 Mit yndlingsprodukt pt. er denne lip balm fra Rudolph Care. Ens læber bliver tit triste og tørre i sommermånederne. Jeg bruger denne lip balm, da den fugter og plejer på samme tid. Så bruger jeg den også hvis jeg har lidt tørre hænder eller på neglebåndene. Jeg er stor fan af Rudolph Cares produkter, da de er parfume, parabene, og farvestof fri. Mærket er økologisk og svanemærket.

Nr. 5 Er forholdsvis ny i min samling. Det er den kendte Creme de Corps af Kiehl’s. Jeg har brugt den til at fugte min krop efter badning og generelt til tørre ben. Den er ikke fedtet og den er nem at smøre ind i huden. Har ikke haft den i så lang tid, så det er lidt sparsomt hvad jeg har prøvet med den.

Nr. 6 Er den kendte og meget omtalte Moroccan oil light. Jeg fik den i fødselsdagsgave i april måned. Jeg har et meget langt, tykt og kedeligt hår, men når jeg bruger denne olie så giver den liv og flot farve til mit hår. Nu har jeg brugt den i en længere periode og synes mit hår er blevet stærkere og mine hårspidser er virkelig blevet fine og det bedste af det er at hele mit hår er blødt.

Har I nogle favorit produkter?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>