Ønsker

1. Plakat fra Cathrine Raben Davidsen -Artrebels.com 2. Rudolph Care body olie -Rudolphcare.dk 3. Shore lang bomuldsstrik fra Acne -Acnestudios.com 4. Top med print af kunstneren Evren Tekinotay fra Stine Goya -Stinegoya.com 5. Cashmere hue fra Cos -Cosstores.com 6. Chanel øjenskygge Illusion d’ombre illusoire -Matas eller Salling 7. Zarah Voigt samurai plexiglas øreringe -Zarahvoigt.com 8. Kähler violet Omaggie vase -Kahlerdesign.com

Der er nogle som har spurgt om jeg har nogle ideer til hvad de skal ønske sig i julegave. Og ideer har jeg masser af og i forskellige prisniveauer så det er intet problem. Elsker at lave små ønskeliste, så man kan sidde og drømme lidt hen.
I min familie går vi ikke så meget op i julegaver, så er ikke sådan en der går så meget op i det.
Jeg må også tilstå noget og det er jeg er bestemt ikke noget julemenneske. Jeg forstår ikke folk omkring juletid synes de er meget egoistiske, underlige, og opfører sig som gribbe. Nogle holder nærmest konkurrence om hvad de får i gaver og bliver sure hvis de får for let eller det forkerte.
Så der bliver ikke hørt julemusik eller pyntet op til jul hjemme hos mig, da jeg synes det meste julepynt er direkte grimt, men glæder mig til at skulle være sammen med min familie og spise god mad.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>