Margaux Lonnberg

StyleLikeU Closet Interview with Margaux Lonnberg from StyleLikeU on Vimeo.

I har sikkert set denne kvinde før rundt omkring i blogland, jeg synes hun er fantastisk inspirerende. Hun har en lækker afslappet stil som man kun kan drømme om. Synes i skulle se videoen med hende eller tage forbi hendes egen blog lige her

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>