Dr. Adams

Nu kommer jeg jo oprindeligt fra Fyn, og da jeg var barn var der noget der hed Fun Park Fyn ligesom Djurs og Fårup Sommerland, for folk der kommer fra Jylland. Fun Park Fyn var en stor forlystelse park på Vestfyn med vandland osv. der kom min søster og jeg hver sommer for at slå noget tid ihjel.
For nogle år siden lukkede forlystelsen parken desværre og ligger nu øde hen.
Min absolute favorit butik på Fyn er Dr. Adams, som ligger i Odense. De har lagt nogle virkelig flotte og inspirerende billeder ud på deres blog, hvor de nemlig har været på photoshot i Fun Park Fyn. Synes billederne emmer af minder og historie. Man bliver helt glad og tænker tilbage på alle de dejlige minderne, kan huske jeg mange gange har stået i kø for at komme op i helikopteren(som var en af de vilde ting dengang) og leget på vandrutsjebanen i timevis.
Men dette er jo en modeblog så nu til det vigtige Dr. Adams har virkelig mange fede brands i deres butik(se billederne) 
Fornylig fik de også en Webshop, og den synes jeg lige i skal kigge nærmere på for der er nemlig fri fragt indtil den 31. dec!
Se deres webshop her

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>