H&M neon halskæde

Billederne er fra Fashionsquad, Stylebyjosephine, og Passionforfashion.

Den meget omtalte og blogget halskæde fra H&M er kommet i butikkerne igen. Halskæden kan styles på mange måder her er nogle, som jeg er meget inspireret af.

Jeg synes virkelig Josephine (billede 2) styler halskæden godt med kasket og t-shirt en lidt sporty/street version, men med flot lyst bølgede hår som feminin kontrast.

Billede nr. 3 er Christina som har lavet en lidt gammeldags løs hårknold og givet sine læber en svag rød farve. Christina har tilsat en rå jersey grå t-shirt hvor ærmerne er rullet lidt op og halskæden får fuldt fokus og neon farven giver en god kontrast. Et perfekt hverdagslook, som evt. kan bruges om aften med en sort nederdel og et par høje hæle.

Sidste billede nr.4 er Carolina der har en multifarvet grafisk kjole på fra H&M og den neon farvet halskæde. Synes det fungerer rigtig godt med stærke farver oven på hinanden. Et rigtig flot aften look og hvorfor ikke prøve noget andet i stedet for den lille sorte kjole.

Jeg har købt mig en og skal helt sikkert prøve mig frem med stylingen.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>