Blake Lively

En af de smukkeste kvinder i verden er Blake Lively, hvis du spørger mig. Hun har et smukt ansigt og et meget sexet udseende. Jeg er kæmpe fan af Gossip Girl og det vil sige kæmpe fan af Serena Van Der Woodsen (holder altid med hende lige meget hvad). Her er nogle lidt gamle billeder fra Vogue, men meget aktuelle – vil så gerne på ferie og prøve at surfe.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>