Instagram vol. 1

Billede: 1. Min lille nevø hjælper til i min søsters kolonihave. 2. Min absolut yndlingsrestaurant i Aalborg er Fellini – hvor der er en flot gårdhave (italiensk mad). 3. Tekster fra optagelsesprøven i Kbh. 4. En Sun Lolly Exotic. 5. Mit nyeste køb er fra Stine Goya (drømme kjolen). 6. Lækker italiensk favorit dessert Tiramisu. 7. “Lovebox” i solen fra Paradis is – Mmmm det smagte fantastisk . 8. Spiste hindbær(snitter) med Ditte. 9. Ville gerne gå ombord på dette transportmiddel en varm sommer dag. 

Jeg er blevet rigtig glad for app’en Instagram og synes det er et dejlig nemt program, hvor man lige kan opdatere fra hverdagen. Find mig på Instagram mit navn er Modekolibrien.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>