Blog-anbefalingEn blog jeg tjekker hver dag er asinmylife, som Merete har skabt og står for. Merete har virkelig en flot og en klassisk bevidst stil. Men grunden til jeg har lavet et indlæg om denne blog er, at Merete har virkelig fået åbnet min øjne for video blogs – Hun kan virkelig det der!
Jeg bliver helt glad og særdeles inspireret til nye køb, når jeg ser hendes videoer. Hun giver inspiration til hvordan jeg skal lægge min make up og hvilken produkter jeg skal prøve.

Tjek hendes videoer nedenunder! ellers gå ind på hendes youtube profil lige her

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

2 kommentarer

  1. Udgivet d. 12. marts 2012 kl. 17:02 | Permalink

    Meretes pandehår og make-up er jo super fedt! Den blog kigger jeg nærmere på -tak for tippet :)

  2. Udgivet d. 1. april 2012 kl. 15:26 | Permalink

    Tusind tak for tippet. Jeg vil helt sikkert se nærmere på den.

    http://ditteshoppingestrup.blogspot.com/

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>