The Man Repeller

Leandra Medine er en freelance stylist, skribent og forfatter af modebloggen, The Man Repeller. Hendes arbejde ses i magasiner og aviser som i The New York Times, The New York Post, Harpers Bazaar, Lucky og Grazia.

Bloggen handler om, hvad der er moderne lige nu og her. Leandra har super god humor – hvis jeg har en dårlig dag eller ikke ved hvad jeg skal tage på, så klikker jeg altid ind forbi hendes blog. Elsker den måde hun ser sig selv på og står ved sin stil. Jeg beundrer hendes glade tilgang til mode og hendes dejlige gå på mod.

Man Repelling er dybest set tanken om, at bære noget du ser på catwalken, mega farverigt, stort og volumiøst eller andet. Lad os bryde den idé ned i trin. Start med noget grundlæggende, tilføj så mange teksturer og lag som muligt, på med nogle fantastiske sko og en masse armbånd, “armfest” – vælg så mange farver som muligt.
De fleste mænd synes det er forvirrende og ikke særligt tiltrækkende  – trods mange beundrende blikke fra andre kvinder og fashionistas – heraf navnet, The Man Repeller (“mande-afviseren”).

Jeg tror vi alle kender til The Man Repeller situationen: Det er tit, hvis jeg køber noget tøj eller en taske, at mine drengevenner lige kigger ekstra gang og tænker deres.
Her er et eksempel på hvordan nogle fyre/mænd tænker. Jeg var til åbningen af Weekday butikken i Aalborg og havde taget min Stine Goya Swing Spring buksedragt på – kan ses lige her. Jeg elsker den buksedragt og holder så meget af den, da det var et drømmekøb i mange måneder. Folk/drengene inde i Weekday synes også den var fed og jeg fik endda taget en masse billeder med den på, og en kom hen og sagde, at han synes den var rigtig flot. Kort sagt jeg følte mig rigtig godt tilpas. Men da det sluttede i Weekday syntes vi piger vi lige skulle ind i byen og på et tidspunkt gik vi på Saltlageret (Jomfru Ane Gade) og da vi gik ned mod dansegulvet stod der 3 fyre/mænd og den ene rystede på hovedet og sagde til sin ven: “Se lige hende der” og den anden svarede: “Hvorfor har hun det på? Hun skjuler jo sin krop”. Der stod jeg så og fik en kæmpe klump i maven og røde kinder, men igen – det afholder altså ikke mig fra at gå med mit drømme- og favoritkøb. Og det kommer det aldrig til!

Her er der en masse videoer med The Man Repeller hehe – tror jeg har set dem 10 gange mindst, hun gør mig bare så glad.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>