Modekolibrien/Magasin

Lige nu er jeg i fuld gang med modekolibriens mode magasin det er meget spændende og meget nyt. Der vil være konkurrencer, tips, og noget fra forskellige modeblogger fra Aalborg. Dette er mit lille hjertebarn, elsker simpelthen alt med modemagsiner og har samlet på dem lige siden jeg var 13år. Min drøm er at arbejde for et dansk modemagasin, men må lige starte stille og roligt op, med mit eget først. Jeg glæder mig til at vise jer det, og måske har i nogle gode ideer, eller gerne vil være med inden over skal i ikke holde jer tilbage.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>