Nyeste køb

1. Grøn, lilla og bronze hedder -Unsurpassable 2. Blå, lilla lyseblå -Sea & sky

Mit nyeste køb er disse Mac øjenskygger, jeg har ledt efter den ene i langt tid da den er udsolgt i Aalborg, men så var jeg tilfældigt i Magasin i Odense med min søster. Wupti så var jeg to øjenskygger rigere. Jeg er stor fan af mac make up for det får ikke min hud til at være irriteret, og så har det en lang holdbarhed. Man kan rigtig arbejde produktet ind i huden, så man får det perfekte resultat. Og så er jeg nok bare en sucker for mineralize produkter fra Mac.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

2 kommentarer

  1. Udgivet d. 22. september 2011 kl. 13:04 | Permalink

    Wow, hvor er de bare fine! Jeg er helt tosset med den blå. Jeg er også virkelig glad for MAC’s produkter, både læbestift, pudder osv. Men hvor er du heldig!

    • rikke
      Udgivet d. 26. september 2011 kl. 09:38 | Permalink

      Er også helt vild med den blå selvom det er en meget markant farve.
      Man kan være heldige nogle gange, bare ikke lige i Aalborg da deres ting hurtig bliver udsolgt, da det er så populært.

      /Rikke Modekolibrien.dk

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>