Stine Goya s/s 12


Jeg er kæmpe fan af Stine Goyas univers og kan få helt sommerfugle i maven, når jeg ser hendes prints og mønster. Hun er virkelig unik i sit design og ingen kan nå hende til sokkeholderne i Danmark. Synes altid hun laver det fedeste og mest gennemførte show til modeugen, hvor der er tænkt ned til de mindste detalje. Ved godt, at der har været en masse billeder fra modeugen på diverse blogs, men synes sagtens de her kan gentages.

Gi’ jer selv den luksus lige, at se den vedlagte video fra hendes seneste show, “Le Ballon Imaginaire”.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>