Isabel Marant strik



Jeg har ledt og ledt efter den perfekte striktrøje der minder om Isabel Marant. Synes Isabel Marant forstår at lave casual tøj på den meget lækker og feminine måde. Er egentlig ikke særlig vild med hollywood stjerners stil da de faktisk ikke har en stil men bare køber sig til den. Men der må jeg neje og bukke for Kate Bosworth hun er virkelig smuk og vildt god til at se mikse highstreet og dyre designer køb. Jeg har fundet to forskellige byd på den lækker strik så er det bare at bestemme sig….

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

2 kommentarer

  1. Udgivet d. 18. september 2011 kl. 13:11 | Permalink

    Jeg har også drømt om den strik fra Isabel Marant i 100 år XD
    Men egentlig handler min kommentar ikke så meget om den lækre strik, for ville spørge hvilket program du bruger til at sætte den der lilla bubble, tapen og nålene ind på billederne? :D

    ps. tak for kommentaren på min blog ^^<3

    xxCaroline
    thefashionfrog.blogspot.com

    • rikke
      Udgivet d. 19. september 2011 kl. 07:55 | Permalink

      Hej Caroline
      Jeg bruger et program der hedder Adobe Photoshop cs 5, det kræver dog lidt øvelse, men man kan lave uendelige mange ting. :-)
      Tak for din kommentar, det er altid dejligt men noget respons.

      /Rikke Modekolibrien.dk

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>