Go’e modeblogs fra Aalborg

Trine der har bloggen Bakgaardogco.dk har en fantastisk stil og er et pragt eksemplar på en mor og karrierekvinde der ser brand godt ud og følger tendenserne men på sin egen lækre og afslappede måde. Hendes garderobe er fyldt med en masse flotte og eksklusive items som man kun kan drømme om.

Marie fra Nemesisbabe.dk har en fantastisk tilgang til mode – hun er ikke bange for at skille sig ud og gør det på en inspirerende og modig måde, som vi andre kunne lære lidt af. Marie tager nogle rigtig flotte streetstyle billeder, hun er rigtig god til at spotte mennesker med stil. Eksempelvis sidst hvor hun var til mode uge i Paris hvor hun også selv fik taget billeder af selveste Stockholmstreetstyle.

Michelle fra Fmof-dk.blogspot.com er virkelig et besøg værd – hun har et fantastisk og misundelsesværdigt hår og stil. Michelle er god til at vælge inspirationsbilleder som man ikke har set 1000 gange før. Jeg har gemt en del billeder på min computer efter at have siddet og sukket over nogle af hendes indlæg.

Sidst men ikke mindst Julie’s og Tine’s blog Tand&wfashion. Julie har en masse dejlig gå på mod i forhold til interiør, hvor hun viser hvordan hun giver sin lejlighed et nyt pift og samtidig med det har hun super inspirerende stil. Tine læser på Teko i Herning og har en masse spændende indlæg om hvad hun går og laver af interessante projekter. Tine har en vanvittig lækker stil – en stil som man kun kan drømme om.

Jeg er altid på udkig/jagt efter nye og gode blogs der kan lidt af hvert og især fra Aalborg hvor jeg bor. For mig skal en modeblog kunne lidt af hvert. De skal få mig til at læse alle deres indlæg, de skal få mig til at gemme dem på min bogmærkelinje, have noget på hjertet andet end kedelige outfits, jeg skal føle mig inspireret af deres indlæg, så skal det grafiske også været i orden ellers gør det ondt i mine øjne, og sidst men ikke mindst så skal de kunne skille sig ud fra mængden og det gør disse blogs jeg har valgt ud for jer.

Har i en blog eller har jeg glemt en blog som i synes er god her fra Aalborg, så skriv den endelig i kommentarer feltet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

8 kommentarer

 1. Udgivet d. 10. februar 2012 kl. 20:08 | Permalink

  Åh, tusind tak for den fine anbefaling. Det varmer på sådan en kold weekend.

  Kram.

  • rikke
   Udgivet d. 2. marts 2012 kl. 15:17 | Permalink

   Selv tak, du har en rigtig god blog jeg er i hvert fald inde på din blog hver dag :-)
   /Rikke

 2. Udgivet d. 10. februar 2012 kl. 20:57 | Permalink

  Tjek da også lige vores blog ud så.

  //Sarah og Julie – Kapitel 21

  • rikke
   Udgivet d. 2. marts 2012 kl. 15:19 | Permalink

   Sikke en fin og velskrevet blog! Jeg har læst alle jeres indlæg super spændende.
   Måske jeg skal lave en Go’e modeblogs fra Aalborg vol. 2 ?
   /Rikke

 3. Udgivet d. 1. marts 2012 kl. 20:16 | Permalink

  Hvor er du da bare fantastisk sød :) 1000 mange tak for dine flotte ord, bukker og nejer :)

 4. Udgivet d. 2. marts 2012 kl. 08:31 | Permalink

  Jeg blogger også fra Aalborg! Kig forbi:)

  • rikke
   Udgivet d. 4. marts 2012 kl. 17:39 | Permalink

   Sikke en skøn blog! Klart fast læser herfra :-)
   /Rikke

 5. Udgivet d. 17. september 2012 kl. 11:14 | Permalink

  Du må da også gerne kigge min blog, er forholdvis nystartet, men det er en glæde at dele hvad jeg har :)

  Mvh. Sarah

Et trackback

 1. Af Søde ord | Bakgaard & Co. d. 2. marts 2012 at 06:03

  [...] i går gjort opmærksom på, at jeg lige skulle tjekke denne blog ud   Wauw, sikke nogle søde ord at få med på vejen… Guf til mine øre 1000 mange tak [...]

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>