Cover Kids- Stine Goya


Her får i lige Interviewet med Stine Goya fra Cover Kids synes billederne er vildt flotte og inspirerende. Glæder mig rigtig meget til det bliver forår og sommer, så vi kan komme i pastel farver og ikke skal tænke på om man har husket sine handsker og hue inde man går nogen steder. Ved godt jeg måske er en nørd når det kommer til magasiner, men synes virkelig Cover kids er et godt magasin- Og jeg har ikke børn eller tænker på det. Elsker bare den glade og lige til måde de ser tingene på. Deres fotoserier er enkle med naturlige og glade modeller der virkelig ser glade ud. Ved godt jeg blogger meget om Stine Goya, men hun er virkelig et godt forbillede og så har hun fortryllet min sjæl med skøn design og hendes fantastisk gå på mod.

Ser mere på Cover lige her og tjek evt. Stine Goya’s blog lige her

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

2 kommentarer

 1. Udgivet d. 8. februar 2012 kl. 10:00 | Permalink

  Super gode billeder :)

  Hilsen

  Malthe
  http://iphonereparationer.dk/?tag=iphone-reparation

  • rikke
   Udgivet d. 2. marts 2012 kl. 15:16 | Permalink

   Tak for det Malthe :-)
   /Rikke

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>