Et juleønske og en update

Et stort juleønske i år er denne smukke ring fra Georg Jensen, synes den er så speciel samtidig med den er enkel. Georg Jensen er jo verdens kendt for at lave stilfyldt design, der aldrig går af mode. Den er selvfølgelig ikke billig, men man har vel lov at håbe, at et sødt væsen ville købe den til mig. Men må nok se i øjnene, at den bliver skrevet på listen over ønskekøb der er for dyre.

Jeg har ikke blogget så meget på det sidste og det er jeg ked af, men der sker nogle ting i mit liv som skal have alt min fokus. Ville gerne holde det private da jeg synes det kun hører mig ved, men stopper ikke med at blogge. Håber i stadig vil følge med for er rigtig glad for de dejlige læser jeg har.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>