Stine Goya ss12


Jeg er stor fan af Stine Goya og hendes design. Til modeugen vidste hun sit show Le Ballon Imaginaire ss 12. Hun laver så flotte mønster og print, der ikke er til at stå for. Her er min favoritter og som jeg ved de hænger med 100% i mit tøjskab til sommer. Så nu må det godt blive forår orker ikke efterår og vinter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Gem bogmærket som permalink. Følg kommentarer her med RSS-feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller efterlad et trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din email bliver aldrig udgivet eller overdraget. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>